Desztillált víz készítése otthoni berendezéssel

desztillálás házilag régen sokkal bonyolultabb volt. Kellett hozzá egy kukta, hűtőspirál, rézcső, a hűtéshez csöveket kötni. Tudom, mert magam is így próbáltam először. Egyrészt komplikált is volt így a vízgőz lepárlás, másrészt az így nyert desztillált vízzel sem voltam elégedett. Mindezek mellett még veszélyes is volt, mert nem kapcsolt ki automatikusan. Néha pedig leestek a csövek, na akkor vízben úszott a konyha. Spórolni kívántam, ezért választottam ezt a pótmegoldást. Amennyibe a teljes lepárló berendezés került, azon az áron már egy kompakt, elektromos desztilláló készüléket vásárolhat a webáruházunkból és így sok bonyodalomtól megkíméli magát.

vízdesztillálás során a csapvízből minden szennyező anyag eltávolítódik, és csak a kristálytiszta víz marad, ami a testnek is a legmegfelelőbb. Egyrészt nem terheli szervetlen és egyéb anyagokkal, másrészt, mivel telítetlen víz, ezért hatékonyabban mossa ki a lerakódásokat, méreg és salakanyagokat.

A mai világban, amikor már szinte elkerülhetetlen az, hogy káros anyagok jussanak a szervezetünkbe és ott felhalmozódva különféle betegségeket okozzanak, egy desztilláló készülék gyakorlatilag alapvető eszköz a háztartásban. Ha Ön is fontosnak tartja, hogy a baktériumok, szennyeződések, vegyszerek, gyógyszermaradványok nélküli vizet igyon, akkor érdemes a webáruházunk kínálatát szemügyre vennie! Nálunk megtalálja majd azt a készüléket, ami a háztartása megbecsült darabja lehet. Egy vízdesztilláló segítségével minden nap makulátlanul tiszta vizet készíthet a sima csapvízből.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg saját vízdesztillálóját!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.