Miért vásároljon vízdesztilláló készüléket?

víz az emberi szervezet számára a legfontosabb anyagok egyike. Azonban ahhoz, hogy ez valóban igaz is legyen, és a folyadék beindítson olyan biokémiai folyamatokat, amelyek jótékony hatásúak az emésztő és más szervekre, tiszta ivóvízre van szükség nap, mint nap. Ha Ön is szeretne odafigyelni szervezetére, és korszerű megoldással állítaná elő tiszta ivóvizét, ismerkedjen meg vízdesztilláló készülékeinkkel!

vízdesztilláló berendezések gondoskodnak a víz elemi tisztaságáról, így olyan ivóvizet fogyaszthat, amelyben nem találhatók meg azok a szennyeződések, amik a későbbiekben problémát okozhatnak az egészséget illetően. A vízdesztilláló készülékek által előállított vizet az egész család bátran fogyaszthatja, sőt, munkahelyén is jó szolgálatot tehet. Kiemelt figyelmet fordíthat a saját és szerettei kiegyensúlyozottságára, ha berendezéseink mellett dönt.

Egyrészt a csapvíz a forralás által kórokozóktól mentes lesz, másrészt a méreganyagok és szervetlen anyagok visszamaradnak a forraló tartályban. A felszálló pára már csak illóanyagokat tartalmazhat, amik íz és illatanyagok. Ezeket az extra méretű aktívszén szűrőink megkötik, használatukkal is lesz a kapott víz rendkívül tiszta, semleges ízű.

A köztudatba tévesen lett átadva, hogy veszélyes lehet a desztillált víz fogyasztása, mert nem tartalmaz ásványi anyagokat. A közönséges vízben az ásványi anyagok szervetlenek, ezért a hasznosulásuk csak pár százalékos. Az emberi szervezet ásványi anyag és nyomelem beviteli forrása az elfogyasztott táplálék, valamint az étrendkiegészítők, amik már szinte elengedhetetlenek.

deszt víz széles körben használható. Sokan folyamatosan fogyasztják, a levesek, a kávé és a tea ízesebb lesz vele (a vízkő sem rakódik le a főzőben), akik pálinkát főznek, azok a fokolás miatt öntik hozzá a pálinkához, de a borpárlat készítéséhez is használják. A párologtató gépek, sterilizáló, tisztító fogászati autokláv 

berendezések használata sem nélkülözheti ezt az elemi tisztaságú vizet. Laboratóriumi célokra is vásárolják, ahol a víz tisztasága nagyban befolyásolja a végeredményt.

desztillálással tisztított víz nem tartalmaz:

-klórt

-kórokozókat

-nehézfémeket

-alumíniumot

-azbesztet, arzént

-fluoridot

-szervetlen sókat

-gyógyszermaradványokat

-növényvédő szereket

-vegyipari mérgeket

Vízdesztilláló készülék vásárlásához adja le rendelését online, akár regisztráció nélkül is vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.