Leírás

Mi az az EM kerámia henger és hogyan készítik?

Szürkésfehér színű, rideg, henger alakú kerámia. A Kibushi-ból, egy különleges anyagból készítik, ami szerves anyagokat, enzimeket tartalmaz, őskori mikroorganizmusokat tartalmaz. Aktivált mikrobiológiai készítményekkel (EM-BIO) fermentálják, majd kiégetik 800-1200°C-on.

Hogyan működik és ez miért jó?

Úgymond élővé válik az általa kezelt víz. Az EM kerámia a rezgési információit átadja a víz szerkezetének. Aktiválja, energetizálja a vizet, képes a víz felületi feszültségét jelentősen csökkenteni. Ezáltal kisebb klaszterek alakulnak ki, így könnyebb a tápanyagok bejuttatása a sejtekbe és a salakanyagok eltávolítása is hatékonyabb.

A kerámia kiégetése során rögzített mikroorganizmusok rezgései kisugárzódnak és a kezelt víz átveszi. Ezzel a rezgéssel egy probiotikus (életet segítő) mező képződik, ami a hasznos organizmusoknak nyújt kedvező életteret.

A kezelt ivóvizet lágyabbá, kellemesebb ízűvé teszi.

Mennyi idő kell a hatásához?

1-2 órán belül kifejti a hatását, miután a kezelendő vízbe helyezte.

Javasolt használati mennyiség:

10-20 db kerámia henger, 4 liter vízhez.

Fél évente ajánlott cserélni.

Részletes tájékoztató:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EM kerámia henger” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.